Coaching

Bewegen, groeien en natuurlijk het beste uit uzelf, uw werknemers en uw organisatie halen: wie wil dat nu niet? De coaches van ProMind helpen u hierbij. Zij kijken over uw schouder mee, treden op als sparringpartner, houden een spiegel voor en zetten zich in als klankbord.

Het doel? Zorgen dat u wordt voorzien van nieuwe inzichten zodat u, eventueel met uw werknemers of de hele organisatie, de juiste weg in kunt slaan. Dankzij de coaching trajecten van ProMind krijgt u de handvatten om dit te realiseren!

Gericht aan de slag met coaching

ProMind biedt coaching aan voor werknemers, managers, werkgevers en ondernemers. Het gestelde doel bepaalt welk traject het meest geschikt is. Alle trajecten worden namelijk op maat aangeboden, zodat u gericht aan de slag kunt gang met de coaching.

Wilt u bijvoorbeeld dat werknemers van een bepaalde afdeling beter gaan samenwerken? Dan kan het Dreamteams- of Intervisietraject wellicht iets voor u betekenen. Ligt de ontwikkeling meer in de individuele of persoonlijke sfeer? Bij ProMind kunt u ook terecht voor het Ontwikkeltraject voor Ondernemers en Managers en Personal Coaching.

Ook voor de directie kan ProMind het verschil maken; wanneer zij behoefte heeft aan een sparringpartner, dan treden onze coaches graag op als Directie Klankbord.

Meer lezen...

Referentie over onze coaching