Ontwikkeltraject Ondernemers en Managers

In veranderende omstandigheden wilt u als manager meebewegen. Alleen zo kunt u uw team blijven inspireren, sturen en faciliteren. Lukt het u om oude patronen los te laten, een kritische blik op de nieuwe situatie te werpen en vervolgens passende strategie├źn in de praktijk te brengen? Deze omslag kan namelijk best lastig zijn!

ProMind ondersteunt u met het Ontwikkeltraject Ondernemers en Managers.

Daarom een ontwikkeltraject

Het Ontwikkeltraject Ondernemers en Managers van ProMind biedt u de handvatten om uw leiderschap resultaatgericht in te vullen; zelfs wanneer de markt, een onderdeel van de bedrijfsvoering of onderlinge samenwerkingen veranderen.

Leidinggeven is delegeren; ook wanneer werkomstandigheden wijzigen. Alleen zo krijgt u de ruimte om na te denken over de juiste bedrijfsstrategie en kunt u uw team gericht aansturen en motiveren. Door inhoudelijke werkzaamheden over te laten aan werknemers en hier helder over te communiceren, vergroot u het klantgerichte en zakelijke karakter van uw dienstverlening en voorkomt u dat u in oude patronen vervalt.

ProMind helpt u om de eigen competenties, talenten en vaardigheden te ontwikkelen, zodat u die van uw werknemers ook kunt aanspreken en stimuleren.

Meer lezen... Bel me terug!