Interventies

Soms heeft u van die dagen dat alles tegenzit. Na verloop van tijd trekt dit gevoel vaak vanzelf weg. Maar wat als dit niet gebeurt? Somberheid, stress, angst, woede en paniekerig gedrag nemen de overhand. U dreigt op het werk vast te lopen of u heeft privé met vervelende problemen te maken. In dat geval doet u er goed aan om een professional in de arm te nemen.

De ervaren psychologen van ProMind helpen u met interventies, zodat het probleem snel duidelijk wordt en kan worden aangepakt met een behandeling op maat. Het doel? Zorgen dat u snel weer lekker in uw vel zit en uw blik op de toekomst richt.

Interventies op maat

De interventies van ProMind zijn voor alle mensen bestemd die professioneel advies kunnen gebruiken om door een moeilijke periode heen te komen. Alle interventies worden op maat aangeboden; dit geldt voor Kortdurende Ondersteuning, Relatietherapie, Traumaverwerking en Bedrijfspsychologische Zorg. De psychologen van ProMind betrekken u actief om gezamenlijk tot het beste plan van aanpak te komen.

Meer lezen...

Referentie over ons burn-out traject