Trainingen

Wilt u samen met uw werknemers uitgroeien tot een succesvol bedrijf met een stevige concurrentiepositie en tevreden werknemers? Natuurlijk wilt u dat! Zet dan in op de ontwikkeling van uw organisatie; dit geldt zowel voor het bedrijf als geheel als voor haar individuele werknemers.

ProMind biedt verscheidene trainingen om dit te realiseren; onder andere op het gebied van leiderschap, commercieel denken en het voeren van slecht nieuws gesprekken.

Doel van de trainingen

De trainingen van ProMind zijn bestemd voor werknemers, managers en ondernemers en hebben duidelijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan de versterking van onderliggende samenwerkingen, verbetering van interpersoonlijke communicatie, verhoging van arbeidsproductiviteit en een betere, prettigere werksfeer.

Om verborgen kwaliteiten en capaciteiten binnen uw bedrijf te ontdekken, zet ProMind handige Assessments in. Dankzij de integrale aanpak worden signalen, die in eerste instantie buiten de scope van de training vallen, ook opgepikt. Deze signalen hebben doorgaans invloed op de gestelde doelen.

Door trainingen op maat aan te bieden, eventueel gecombineerd met coaching of interventies, krijgen werknemers meer plezier in hun werk, worden hun talenten beter benut en gewaardeerd en wordt uitval voorkomen.

Meer lezen...

Referentie over onze training

Wij willen graag klanten met naam en toenaam laten vertellen wat zij van onze diensten vinden. Maar er is een probleempje: onze diensten zijn vaak heel discreet. En dan worden het van die balkjes, daar zit u ook niet op te wachten. U moet het dus doen met anonieme referenties.