Vervanging manager bij sabbatical of langdurig verzuim
Vervanging manager bij sabbatical of langdurig verzuim

Ook managers, directeuren en ondernemers zijn mensen en kunnen onverwachts lang uitvallen. Wat doe je dan? Een bedrijfsvoering zet je niet even op pauze totdat je weer de juiste mensen aan boord hebt. Het is daarom belangrijk dat de dagelijkse gang van zaken wordt overgenomen door iemand die bekend is met het vak. Iemand die ervoor zorgt dat het bedrijf blijft draaien en voorkomt dat spanning en stuurloosheid op de werkvloer ontstaan. En, niet onbelangrijk, iemand die het werk uitvoert tegen een betaalbaar tarief. Een interim manager is gewoonweg te duur en een transitiemanager heeft een heel andere insteek. Je wilt het beste voor je bedrijf en soms heb je daar hulp bij nodig. Hulp die ProMind kan geven.

De laatste paar jaar hebben we meerdere bedrijven voorzien van professionele managers en ik kan wel stellen dat dit heeft gezorgd voor succesvolle vervangingen. Ik ben van mening dat er aan dit onderwerp meer tijd en aandacht moet worden besteed omdat het een grote impact kan hebben op de bedrijfsvoering wanneer hier geen rekening mee is gehouden. Hoe gaat jullie bedrijf hiermee om? Weet jij wie jullie managers kan vervangen in het geval van een sabbatical of langdurige ziekte?

ProMind ondersteunt je graag door geschikte managers te leveren tegen een redelijk tarief. Zo kom je met jouw bedrijf niet voor verrassingen te staan!

 

Adresgegevens

ProMind
Koelmalaan 350, 5e etage
1812 PS Alkmaar

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl


Onze andere diensten:


Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Schrijf je hier in

Copyright by Promind 2021. All rights reserved.