Maak kennis met

ONS TEAMProMind_Paul de Bruijn

Paul de Bruijn – psycholoog/oprichter

Ik ben Paul de Bruijn, geboren in 1963 en in 1991 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Datzelfde jaar ben ik gestart met de voorloper van ProMind, vanuit het idee om Burn-out op een professionele manier aan te pakken.

In het begin van de jaren negentig was het nog heel gebruikelijk mensen eerst maar eens drie maanden te laten ‘uitrusten’. Zonder behandeling! Ook zijn er in die tijd veel mensen met een Burn-out de WAO ingeraakt (de toenmalige WIA). Terwijl men ook toen al wist dat je zo snel mogelijk weer aan het werk moet.

Door ons werk kregen we ook regelmatig vragen over organisaties en hoe je ze optimaal kunt ontwikkelen. Daar is ProMind Training en Coaching uit ontstaan.

In de loop der jaren is het pakket steeds breder geworden. Naast individuele psychologische hulp, ook vraagstukken over management, cultuur en communicatie. Met advies over de structuur van het bedrijf, maar ook coachen over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Verder sparren we met ondernemers als een soort commissaris op afroep over ontwikkelingen, groei, do’s en don’t’s en privézaken.

Wij onderscheiden ons door een naadloos op de behoeften van het individu en bedrijf afgestemde aanpak. Vaak direct, soms confronterend, maar altijd oplossingsgericht!

Adresgegevens

ProMind
Koelmalaan 350, 5e etage
1812 PS Alkmaar

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl


Onze andere diensten:


Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Schrijf je hier in

Copyright by Promind 2021. All rights reserved.