WERKWIJZEOnze werkwijze

ProMind heeft in al haar interventie-, trainings- en coachingstrajecten de focus op inzicht. Dankzij dit inzicht kunnen mensen binnen afzienbare tijd hun problemen zelf aanpakken. In plaats van hen een kunstje aan te leren, reflecteert ProMind samen met hen op het eigen gedrag. Hierdoor (her-)ontdekken mensen hoe ze hun eigen keuzes kunnen maken. Zo wordt hun persoonlijke groei gestimuleerd en zet op de achtergrond een onbewuste, natuurlijke verandering in.

In organisaties leidt dit tot een soepeler en natuurlijker functioneren van teams en het ontsluiten van de aanwezige kennis. Hiermee ontstaan nieuwe kansen voor groei, maar ook voor prettiger en effectiever samenwerken.

Maatwerk en ambulant

ProMind biedt trajecten bij mensen thuis, op kantoor of op locatie aan. Wanneer de trajecten thuis of op het werk plaatsvinden, worden ook bestaande omgevingsfactoren opgepikt. Deze leiden sneller naar de kern van het probleem, waardoor mensen adequaat inzicht in zichzelf krijgen. Deze ambulante werkwijze zorgt ervoor dat we snel tot een effectieve oplossing komen. De vorm en de duur van het traject stemmen we uiteraard volledig af op behoeftes die spelen. Ditzelfde geldt voor organisaties. Door een verbeterd inzicht in de onderlinge en onderliggende processen ontstaat ruimte voor verandering en optimalisatie van processen en samenwerking.

Omdat geen enkel mens en geen enkele organisatie hetzelfde is bieden wij geen trainingen en interventies van de plank. Elk traject wordt in nauw overleg met de opdrachtgever vastgesteld en bevat precies wat nodig is om een zo goed mogelijk effect te bewerkstelligen.

werkwijze

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions