ASSESSMENTAssesment

Assessment

Wilt u graag weten welke verborgen capaciteiten en kwaliteiten uw bedrijf in huis heeft of bent u toe aan de volgende stap in uw carrière?

Het Assessment van ProMind helpt u om talenten te ontdekken, brengt in kaart wat sterke punten zijn en op welke gebieden ruimte voor verbetering is. Door uitkomsten te spiegelen aan de huidige positie, ontdekt u welke ontwikkeling voor uw organisatie of voor u persoonlijk is weggelegd!

Inhoud van de Assessments

Tijdens de Assessments van ProMind worden kwaliteiten en talenten van werknemers in kaart gebracht en verder verkend. Een Assessment op individueel niveau is natuurlijk ook mogelijk.

De aanpak wordt volledig op uw bedrijf of werknemers in kwestie afgestemd en kan Assessments bevatten zoals online personeelsscans, capaciteitentests, persoonlijkheidstests, interessevragenlijsten, rollenspellen en verdiepende interviews. De resultaten die hieruit naar voren komen, worden besproken met ondervraagde werknemers. Zo verkrijgen zij inzicht in hun talenten, kansen, beperkingen en verbeterpunten.

Op basis van de verworven informatie kunnen onderbouwde beslissingen worden gemaakt over personeelsaanname, groeimogelijkheden, commerciële potentie en benodigde ondersteuning. ProMind kan aanvullend werknemers, managers en ondernemers begeleiden door middel van een trainings- of coaching traject; zo zorgt het Assessment voor een collectieve verbetering.

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions