ONZE DIENSTEN

ProMind heeft in al haar trajecten de focus op inzicht. Dankzij dit inzicht kunnen mensen binnen afzienbare tijd hun problemen zelf aanpakken.TRAINING


ProMind-trainingWilt u samen met uw werknemers uitgroeien tot een succesvol bedrijf met een stevige concurrentiepositie en tevreden werknemers? Natuurlijk wilt u dat! Zet dan in op de ontwikkeling van uw organisatie; dit geldt zowel voor het bedrijf als geheel als voor haar individuele werknemers. ProMind biedt verscheidene trainingen om dit te realiseren; onder andere op het gebied van leiderschap, commercieel denken en het voeren van slecht nieuws gesprekken.

Doel van de trainingen

De trainingen van ProMind zijn bestemd voor werknemers, managers en ondernemers en hebben duidelijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan de versterking van onderliggende samenwerkingen, verbetering van interpersoonlijke communicatie, verhoging van arbeidsproductiviteit en een betere, prettigere werksfeer.

Om verborgen kwaliteiten en capaciteiten binnen uw bedrijf te ontdekken, zet ProMind handige Assessments in. Dankzij de integrale aanpak worden signalen, die in eerste instantie buiten de scope van de training vallen, ook opgepikt. Deze signalen hebben doorgaans invloed op de gestelde doelen.

Door trainingen op maat aan te bieden, eventueel gecombineerd met coaching of interventies, krijgen werknemers meer plezier in hun werk, worden hun talenten beter benut en gewaardeerd en wordt uitval voorkomen.


COACHING


ProMind coaching

Bewegen, groeien en natuurlijk het beste uit uzelf, uw werknemers en uw organisatie halen: wie wil dat nu niet? De coaches van ProMind helpen u hierbij. Zij kijken over uw schouder mee, treden op als sparringpartner, houden een spiegel voor en zetten zich in als klankbord.Het doel? Zorgen dat u wordt voorzien van nieuwe inzichten zodat u, eventueel met uw werknemers of de hele organisatie, de juiste weg in kunt slaan. Dankzij de coaching trajecten van ProMind krijgt u de handvatten om dit te realiseren!

Gericht aan de slag met coaching

ProMind biedt coaching aan voor werknemers, managers, werkgevers en ondernemers. Het gestelde doel bepaalt welk traject het meest geschikt is. Alle trajecten worden namelijk op maat aangeboden, zodat u gericht aan de slag kunt gang met de coaching.

Wilt u bijvoorbeeld dat werknemers van een bepaalde afdeling beter gaan samenwerken? Dan kan het Dreamteams- of Intervisietraject wellicht iets voor u betekenen. Ligt de ontwikkeling meer in de individuele of persoonlijke sfeer? Bij ProMind kunt u ook terecht voor het Ontwikkeltraject voor Ondernemers en Managers en Personal Coaching.

Ook voor de directie kan ProMind het verschil maken; wanneer zij behoefte heeft aan een sparringpartner, dan treden onze coaches graag op als Directie Klankbord.Ons aanbodProMind bedrijfspsychologische zorg

Bedrijfspsychologische Zorg


Uitval is vervelend; voor uw werknemers en voor uw bedrijf. Wanneer werknemers niet meer aanwezig zijn, heeft dit immers een grote impact op hun collega’s en de productiviteit van de afdeling. Met de Bedrijfspsychologische Zorg van ProMind kunt u kordaat actie ondernemen.

Lees verder


ProMind Werkplezier


ProMind Werkplezier biedt een structurele aanpak voor medewerkers, leidinggevenden en organisaties om het werkplezier in uw organisatie te vergroten. Laagdrempelige toegang tot psychologische ondersteuning draagt eraan bij dat werknemers hun werkplezier behouden.


Lees verder

ontwikkeltraject managers

Ontwikkeltraject ondernemers en managers


Het Ontwikkeltraject Ondernemers en Managers van ProMind biedt u de handvatten om uw leiderschap resultaatgericht in te vullen; zelfs wanneer de markt, een onderdeel van de bedrijfsvoering of onderlinge samenwerkingen veranderen.


Lees verder

persoonlijke effectiviteit en leiderschap

Persoonlijke effectiviteit en leiderschap


 Ervaart u als manager weerstand bij de werknemers die u aanstuurt en de directie waar u verantwoording aan aflegt? Een Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap training van ProMind zorgt dat u uw rol doeltreffend en met plezier kunt vervullen!


Lees verder

dreamteams

Dreamteams


Zelfvertrouwen, resultaatgerichtheid, verhoogde productiviteit, effectieve kennisdeling, strakke planningen, heldere afstemming, gereduceerde foutgevoeligheid en laag verzuim zijn kenmerken van een echt Dreamteam. Om dit te realiseren biedt ProMind een ltraject, speciaal gericht op teamontwikkeling en ontwikkeling van managers.


Lees verder

effectief leiderschap

Effectief leiderschap


Heeft u ook moeite met delegeren en voert u het liefst alle werkzaamheden zelf uit?

De Effectief Leiderschap training van ProMind geeft handvatten om dit los te laten en te delegeren, zodat u de ruimte krijgt om uw rol als leidinggevende volledig op u te nemen.


Lees verder

Personal coaching

Personal coaching


Tijdens het Personal Coaching traject treden de coaches van ProMind op als sparringpartner met een ongezouten mening. Door verschillende keuzes met u te bespreken en consequenties te benoemen, heeft u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en kunt u de keuze maken die voor u het beste is.


Lees verder

directie klankbord

Directie Klankbord


Zelfs wanneer u gewend bent om zelf beslissingen te maken, kunt u zo nu en dan behoefte hebben aan een objectieve en onafhankelijke sparringpartner. ProMind treedt graag op als executive coach en voorziet u van opbouwende feedback met betrekking tot uw gedrag, zodat u tot nieuwe inzichten komt.

Lees verder

Slecht nieuws gesprekken

Slecht nieuws gesprekken


ProMind verzorgt speciaal voor ondernemers en managers Spreekvaardigheidstrainingen op maat.

Het doel is om effectief om te gaan met slecht nieuws gesprekken zonder werknemers tekort te doen, bijvoorbeeld bij hoog verzuim of slechte functionering.


Lees verder

acquisitie

Verkoop- & acquisitietraining


Dankzij de Verkoop- en Acquisitietraining van ProMind ontwikkelen werknemers voelsprieten voor het zien van commerciële kansen, waar uw bedrijf vervolgens op in kan spelen. Zo wordt commercieel denken bij alle werknemers gestimuleerd; zelfs wanneer zij niet direct verkopen, maar commercieel inzicht wel nuttig kan zijn.


Lees verder

intervisie

Intervisie


Kan de kennisdeling en het geven van feedback binnen jullie team verbeterd worden?

ProMind verzorgt oplossingsgerichte Intervisietrajecten binnen teams, zodat werknemers meer kunnen inzetten op gezamenlijke prestaties en optimale onderlinge communicatie.


Lees verder

Assesment

Assessment


Wilt u graag weten welke verborgen capaciteiten en kwaliteiten uw bedrijf in huis heeft of bent u toe aan de volgende stap in uw carrière?

Het Assessment van ProMind helpt u om talenten te ontdekken, brengt in kaart wat sterke punten zijn en op welke gebieden ruimte voor verbetering is.


Lees verder

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions