Bedrijfspsychologische ZorgProMind bedrijfspsychologische zorg

Bedrijfspsychologische Zorg

Werknemers functioneren goed, zolang ze lekker in hun vel zitten. Raken zij om wat voor reden dan ook uit balans, dan heeft dit direct invloed op hun werk. In die gevallen is snelle en effectieve ondersteuning gewenst.

Met de Bedrijfspsychologische Zorg van ProMind kunt u kordaat actie ondernemen, zodat uitval direct wordt voorkomen en de mentale gezondheid wordt verbeterd.

Voorkom ziekteverzuim met onze pakketten

Uitval is vervelend; voor uw werknemers en voor uw bedrijf. Wanneer werknemers niet meer aanwezig zijn, heeft dit immers een grote impact op hun collega’s en de productiviteit van de afdeling. U kunt dit voorkomen met Bedrijfspsychologisch Zorg van ProMind.

Onze bedrijfspsychologen bieden de helpende hand op het gebied van preventie, interventie en re-integratie. Werknemers kunnen bijvoorbeeld terecht bij het psychologenspreekuur voor een kort gesprek over hun problemen. Hier krijgen werknemers de ruimte om hun klachten te bespreken en worden zij direct van gericht advies voorzien. Vaak betreft het onderwerpen zoals financiën, relaties en werkomstandigheden.

Doorgaans is het gegeven advies al voldoende, zodat een interventie niet nodig is. Is er toch meer hulp nodig, dan biedt ProMind de korte psychologische interventie. Tijdens de interventie leren werknemers aan de hand van een aantal gesprekken snel en effectief hun problemen op te lossen. Escalatie wordt op deze manier voorkomen, zodat werknemers binnen mum van tijd weer lekker in hun vel zitten.

Is de aard van de problemen dusdanig dat werknemers zich ziek melden? Onze bedrijfspsychologen beperken het verzuim dan zo veel mogelijk dankzij het speciale programma voor Burn-out en Re-integratie. Met behulp van dit programma zijn werknemers binnen een week weer voor een aantal uur op de werkvloer. Zij gaan bij start van het traject namelijk meteen weer aan het werk.

Voordelen van onze pakketten

  • Laag ziekteverzuim: snelle actie bij uitvalsignalen van werknemers;
  • Geen wachttijden en verstorende overdracht: dankzij één centrale bedrijfspsycholoog;
  • Kostenbesparing: er zijn minder consulten bij de bedrijfsarts nodig;
  • Maximale aanwezigheid: werknemers kunnen buiten werktijden afspraken maken;
  • Contactmomenten op flexibele locaties: de sessies vinden bij ProMind of ambulant plaats;
  • Snel en effectief herstel: met een minimale impact op uw bedrijfsvoering!

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions