DIRECTIE KLANKBORDdirectie klankbord

Directie Klankbord

Zelfs wanneer u gewend bent om zelf beslissingen te maken, kunt u zo nu en dan behoefte hebben aan een objectieve en onafhankelijke sparringpartner. Een gesprekspartner die u een spiegel weet voor te houden, zodat u zich bewust wordt van uw gedrag en het effect hiervan op anderen.

ProMind treedt graag op als executive coach en voorziet u van opbouwende feedback met betrekking tot uw gedrag, zodat u tot nieuwe inzichten komt.

 Sparringpartner voor directie

U weet als ondernemer of directielid welke instrumenten u kunt gebruiken om gestelde doelen te bereiken. Soms komen er echter situaties voor waarbij u met deze methodes niet voldoende uit de voeten kunt. Logischerwijs wilt u het onderwerp voorleggen aan een onafhankelijke partij; iemand met verstand van zaken, die kritische vragen stelt en duidelijke feedback geeft.

De coaches van ProMind brainstormen in die gevallen met u voordat u overgaat tot het maken van keuzes. Denk bijvoorbeeld aan knelpunten in het werk, de onderlinge samenwerking met medebestuurders of zakenpartners en de aansturing van werknemers. Maar ook wanneer u adviezen nodig heeft in het beslissingsproces rondom veranderingen, kunt u op ProMind bouwen. Denk bijvoorbeeld aan fusies, de verkoop van uw bedrijf of een andere, zakelijke veranderslag.

Aanpak ProMind

Als Directie Klankbord treden de coaches van ProMind op als sparringpartner met een heldere visie op de door u ervaren situatie. Door verschillende keuzes met u te bespreken en consequenties te benoemen, heeft u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en kunt u onderbouwde keuzes maken. Tijdens het traject wordt u voorzien van verscheidene opdrachten en tips; u kunt de opgedane kennis dus direct in de praktijk brengen.

Wanneer blijkt dat de oorzaak van de situatie in zakelijke samenwerkingen te vinden is, begeleidt ProMind bij de analyse van het kernprobleem. Vervolgens worden persoonlijke en groepsgesprekken gevoerd, zodat veranderingen effectief en direct doorgevoerd kunnen worden. Hierdoor wordt de lucht geklaard; zelfs wanneer er geen sprake was van een duidelijk conflict.

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions