DREAMTEAMSdreamteams

Dreamteams

Vertrouwen, communicatie en samenwerking; dit zijn drie pijlers die ten grondslag liggen aan zogenaamde Dreamteams. Deze pijlers kunnen het werkplezier en de prestaties van het gehele team drastisch verbeteren. Wat daarvoor nodig is?

Teamontwikkeling met behulp van het Dreamteams traject van ProMind!

Voor werknemers en managers

Zelfvertrouwen, resultaatgerichtheid, verhoogde productiviteit, effectieve kennisdeling, strakke planningen, heldere afstemming, gereduceerde foutgevoeligheid en laag verzuim zijn kenmerken van een echt Dreamteam. Om dit te realiseren biedt ProMind een dubbeltraject, speciaal ingericht voor teamontwikkeling en ontwikkeling van managers.

Ongeveer zes tot negen maanden loopt ProMind met het team mee; in deze periode verzorgt zij de één-op-één coaching van managers en trainingsdagen met teambuilding opdrachten voor het hele team. Dankzij de looptijd van het traject worden verschillende teamontwikkelingsfasen doorlopen en wortelt de verandering werkelijk in de processen van het team.

Het resultaat? Inzicht in en verbetering van de teamfunctionering en de aansturing hiervan door managers. Communicatie, leiderschap, sturing van het groepsproces en begeleiding van verbeterprocessen worden geanalyseerd, zodat managers gericht voorzien kunnen worden van geoptimaliseerde vaardigheden en strategieën.

Met de teamontwikkeling tactieken van ProMind legt u de basis voor een succesvol Dreamteam, waar uw werknemers en managers van kunnen blijven profiteren.

Adresgegevens

ProMind
Koelmalaan 350, 5e etage
1812 PS Alkmaar

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl


Onze andere diensten:


Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Schrijf je hier in

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.