EFFECTIEF LEIDERSCHAPeffectief leiderschap

Effectief leiderschap

Leidinggeven betekent niet dat u alle inhoudelijke werkzaamheden naar u toetrekt. Het houdt juist in dat u vertrouwt op competenties van werknemers en hen inspireert, stuurt en faciliteert om het werk goed uit te voeren.

Heeft u ook moeite met delegeren en voert u het liefst alle werkzaamheden zelf uit? De Effectief Leiderschap training van ProMind geeft handvatten om dit los te laten en te delegeren, zodat u de ruimte krijgt om uw rol als leidinggevende volledig op u te nemen.

Doel van de Effectief Leiderschap training

Uw leiderschapsstijl, wijze van communiceren en eventuele neiging om alle werkzaamheden zelf uit te voeren, staan centraal tijdens de training Effectief Leiderschap. De trainers van ProMind helpen u om inzicht te krijgen in het eigen gedrag.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om te realiseren dat inhoudelijke werkzaamheden uw rol als leidinggevende niet in de weg mogen staan. Door de juiste focus te verkrijgen, voorkomt u dat het werk u over de handen loopt en krijgt u ruimte om op effectieve en creatieve manier ideeën op te doen en verder uit te werken.

Dankzij de Effectief Leiderschap training van ProMind ontwikkelt u de visie om bedrijfsprocessen te bewaken en nieuwe strategieën te implementeren. Het resultaat is dat u uw hele team motiveert tot groei; dit is precies waar een effectief leider toe in staat is.

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions