ONTWIKKELTRAJECT ONDERNEMERS & MANAGERSontwikkeltraject managers

Ontwikkeltraject Ondernemers en Managers

In veranderende omstandigheden wilt u als manager meebewegen. Alleen zo kunt u uw team blijven inspireren, sturen en faciliteren. Lukt het u om oude patronen los te laten, een kritische blik op de nieuwe situatie te werpen en vervolgens passende strategieën in de praktijk te brengen? Deze omslag kan namelijk best lastig zijn!

ProMind ondersteunt u met het Ontwikkeltraject Ondernemers en Managers.

Daarom een ontwikkeltraject

Het Ontwikkeltraject Ondernemers en Managers van ProMind biedt u de handvatten om uw leiderschap resultaatgericht in te vullen; zelfs wanneer de markt, een onderdeel van de bedrijfsvoering of onderlinge samenwerkingen veranderen.

Leidinggeven is delegeren; ook wanneer werkomstandigheden wijzigen. Alleen zo krijgt u de ruimte om na te denken over de juiste bedrijfsstrategie en kunt u uw team gericht aansturen en motiveren. Door inhoudelijke werkzaamheden over te laten aan werknemers en hier helder over te communiceren, vergroot u het klantgerichte en zakelijke karakter van uw dienstverlening en voorkomt u dat u in oude patronen vervalt.

ProMind helpt u om de eigen competenties, talenten en vaardigheden te ontwikkelen, zodat u die van uw werknemers ook kunt aanspreken en stimuleren.

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions