PERSONAL COACHINGPersonal coaching

Personal coaching

De ene beslissing is de andere niet; of het nu een zakelijk of persoonlijk onderwerp betreft, in sommige gevallen is het prettig om een nuchtere en objectieve sparringpartner te hebben. Een beslissing kan immers grote consequenties hebben en soms is het lastig om het overzicht te houden.

De coaches van ProMind helpen u om de opties op een rijtje te zetten en de juiste keuze te maken.

Aanleiding Personal Coaching

De aanleiding voor een Personal Coaching traject kan in de zakelijke of privésfeer liggen. Denk bijvoorbeeld aan problemen waarmee u op het werk geconfronteerd wordt, knelpunten in de relatie met uw collega of partner of uitdagingen in uw persoonlijke ontwikkeling. Op dat soort momenten komt doorgaans het besef dat een keuze van invloed is op de rest van uw leven. Het leidt misschien zelfs tot slapeloze nachten en onzekere situaties.

De coaches van ProMind ondersteunen u bij het vinden van de beste beslissing en helpen u in de moeilijke periode die daarop volgt.

Aanpak ProMind

Tijdens het Personal Coaching traject treden de coaches van ProMind op als sparringpartner met een ongezouten mening. Door verschillende keuzes met u te bespreken en consequenties te benoemen, heeft u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en kunt u de keuze maken die voor u het beste is.

Het Personal Coaching traject wordt volledig afgestemd op uw behoefte en is pragmatisch ingestoken; u wordt voorzien van verschillende opdrachten en tips. U kunt de opgedane kennis dus direct in de praktijk toepassen. Wanneer de oorzaak van de ervaren zakelijke problemen binnen het team blijkt te liggen, begeleidt ProMind het team bij de analyse van het kernprobleem. Vervolgens wordt het team op afdelingsniveau gecoacht, zodat veranderingen effectief en direct doorgevoerd kunnen worden. Dit komt ten goede aan de prestaties van en de sfeer in het team.

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions