PERSONAL COACHINGpersoonlijke effectiviteit en leiderschap

Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap

Ervaart u als midden manager weerstand bij de werknemers die u aanstuurt en de directie waar u verantwoording aan aflegt? In uw positie zit u tussen twee vuren, wat van u vereist dat u adequaat aanstuurt vanuit het midden; ook in tijden van verandering.

De Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap training van ProMind zorgt dat u uw rol doeltreffend en met plezier kunt vervullen!

Training voor midden managers

Reorganisaties, herstructureringen, nieuwe manieren van werken: vroeg of laat krijgt elke organisatie hiermee te maken. De midden manager is een onmisbare schakel en heeft als doel om de ingezette koers te koppelen aan de dagelijkse praktijk; u geeft immers sturing aan werkzaamheden en initiatieven van werknemers.

U speelt daarom een cruciale rol in ingrijpende veranderingen, omdat u enerzijds de emoties van uw werknemers begrijpt en anderzijds realiseert dat de verandering noodzakelijk is voor de ontwikkeling van de organisatie. Maar hoe maakt u de juiste vertaalslag?

Inhoud Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap

De trainers van ProMind ondersteunen u in het vergroten van uw Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap, zodat u unieke vaardigheden en capaciteiten inzet om gericht vanuit het midden aan te sturen. U krijgt inzicht in uw gedrag, positie binnen de organisatie en sterke kanten die u als midden manager kunt benutten.

Door te inspireren en motiveren, slaat u een brug tussen de directie en de werknemers en neemt u ervaren weerstand weg. Deze training is ook uitermate geschikt voor ondernemers die veranderingen willen doorvoeren binnen hun bedrijf.

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions