Oei ik groei! Of: waar haal ik de tijd voor nieuwe projecten vandaan?

8 juli 2017
intervisie_promind.png?fit=240%2C240&ssl=1

Nu de economie eindelijk aantrekt, ontstaat er weer ruimte om te ondernemen en te vernieuwen. Maar ook om de mooie plannen en projecten die al een jaar of vijf op de plank liggen eindelijk eens op te tuigen.

Klein probleem: de afgelopen jaren hebben veel bedrijven moeten snijden in hun personeelsbestand en door de huidige groei is er weinig tijd en ruimte om deze projecten goed op te pakken. Het zou handig zijn wanneer er iemand is die even tijdelijk helpt de boel van de grond te tillen, te implementeren, over te dragen en dan weer weg is.

Het kan natuurlijk ook andersom: dat u als ondernemer zélf die nieuwe plannen wil ontwikkelen en opbouwen en tijdelijk iemand nodig hebt die de dagelijkse gang van zaken regelt. Voor beide mogelijkheden heeft ProMind een oplossing.

Van oudsher beschikken we over een breed netwerk van o.a. managers en oud-directeuren die het leuk vinden om zo af en toe een leuke klus voor niet al te lange tijd te doen. Zoals een nieuw project van de grond tillen of tijdelijk een manager of directeur vervangen of ondersteunen. Ze hoeven het niet meer te doen voor de hypotheek, maar vinden het gewoon leuk en lopen net even dat metertje extra. Maar ze brengen vooral bergen ervaring en kennis mee. Precies het slag mensen dat je voor dit soort tijdelijke projecten nodig hebt!

ProMind ondersteunt u graag door geschikte managers te leveren tegen een redelijk tarief. Zo maakt u met uw bedrijf weer mooie stappen!

Meer weten over deze dienst? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions