Paul de Bruijn in Hollandse Zaken

11 augustus 2017

Gisteravond was Paul de Bruijn als deskundige te gast bij het programma Hollandse Zaken. De aflevering stond in het teken van jongeren en burn-out. Onderstaand een kort fragment. De gehele uitzending is hier terug te kijken.

Hollandse zaken

Hollandse Zaken is een liveprogramma dat nieuws behandelt dat verder gaat dan de actualiteiten van de dag. Er staan altijd belangrijke thema’s centraal bij Hollandse Zaken. Elke aflevering wordt zorgvuldig samengesteld en er worden een aantal experts uitgenodigd om hun verhaal te doen. In dit geval Paul de Bruijn van Promind psychologen en Jaap Nelissen, een ervaringsdeskundige en directeur van een basisschool.

Ook waren er naast Paul de Bruijn een aantal twintigers aanwezig die in hun leven een periode uit de running zijn geweest in verband met een burn-out. Er wordt geopperd dat een mogelijk oorzaak van het hoge burn-out percentage onder jongeren te maken heeft met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Een vaste baan en de bijbehorende rust is voor jongeren niet weggelegd. Bekijk het fragment hieronder!

 

Contact

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl
LinkedIn: ProMind


Nieuws

Het laatste nieuws
NIEUWS

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.

Designed by ASK-Solutions